Norge: SortlandsAvisa intervjuer fjorårets Mr. Gay Norway

SortlandsAvisa hadde på torsdag et stort intervju med Thomas Aleksander Hansen, danser og fjorårets Mr Gay Norway. Han skal framføre den selvbiografiske danseforestillingen «The moment I said it» hjemme i Sortland som blant annet handler om å komme ut av skapet. Forestillingen er veldig personlig og inneholder også mye nakenhet.

Hansen forteller at han fortsatt hører skjellsord som «jævla homo», også i Sortland sentrum, flere ganger i uka. Han sier at det blir spesielt å spille stykket hjemme på Myre – der han blant annet opplevde å få en tekstmelding hvor han ble drapstruet – mens han fortsatt gikk på ungdomsskolen. Og at også lærerne behandlet ham dårlig.

Dette er altså en 22 år gammel mann, så det er ikke veldig lenge siden disse skoleopplevelsene. Slik blir torsdagens intervju en påminnelse om at skolen fortsatt har stort forbedringspotensiale… Men også om at det er mange sterke folk som klarer å komme ovenpå til tross for skolens manglende innsats. Heldigvis.

Om Mr. Gay Norway-opplevelsene sier han blant annet «når jeg hører at det er ingen vits å tro på å vinne hvis du ikke ligger med dommerne, så handler det jo ikke om meg og mine kvaliteter». SortlandsAvisa har tydeligvis ikke fått tak i noen av arrangørene for kommentar.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s