Mexico: Homsesex på t-banen

Den kristne nettsida LifeSiteNews skriver at t-banen i Mexico City har blitt et yndet treffsted for homofile. Ifølge nettsida har myndighetene stengt de siste vognene på flere t-banelinjer fordi det ble for mye homosex. (Det er litt ukjent hvorfor det hjelper å stenge akkurat de siste vognene.)

Nettsida nevner riktignok også at praksisen med å ha sex på t-banen også gjelder heterofile par. Den skylder på «kollaps i den offentlige moral» (hvor de også regner med homoekteskap og abort), mens jeg tipper årsaken like gjerne er mangel på andre passende treffsteder og stor befolkningstetthet… At homoekteskap fører til sex på t-banen har ihvertfall ikke jeg lagt merke til (og jeg er både gift og bruker t-banen daglig).

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s