Norge: Homofile lever i skjul

Ringerikes blad skrev på tirsdag om «Henrik». Han oppgir verken alder eller bosted, men forteller om hvordan det er å leve i skapet i Norge i 2011. «Hvis noen i min vennekrets eller familien ser en «typisk» homofil, snur de seg, skifter kanal og viser forakt», sier han. «Moren min ser på homofili som en skam og en sykdom. Jeg kunne forestilt meg at moren min hadde kastet meg ut av huset hvis jeg fortalte henne sannheten. Da er det lett å holde seg i skapet.»

Han forteller også at «Jeg har aldri vært glad i forandring. Jeg er redd for at folk skal se annerledes på meg, at de ikke skal akseptere meg for den jeg er og at jeg skal bli utstøtt fra venner og familie.»

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

1 svar til Norge: Homofile lever i skjul

  1. Christiane sier:

    Utrolig tøft av ham å stå fram og si det, når han er så redd for å bli gjenkjent. Stakkars gutt :o( Er selv fra et bittelite sted der folk fortsatt stirrer på han med nappa øyenbryn på rema 1000…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s