Botswana: Homofob politiker

Botswanas parlamentspolitiker Pono Moatlhodi deltok i januar i et møte om HIV-forebygging at han «aldri ville tolerere» homofile. Ifølge Botswana Gazette, sa han at «på dette punktet er jeg enig med Zimbabwes president Robert Mugabe som en gang beskrev den oppførselen som oppførselen til vestlige hunder; jeg liker ikke disse homofile menneskene og vil aldri tolerere dem. De er demoniske og onde.» Han sa også at «Når det er så mange kvinner i dette landet, hvorfor ville noen velge å ha sex med en annen mann?» Han skal også ha sagt at han ville fått homofile drept hvis han hadde makt til det. I intervju med Associated Press har han forsvart uttalelsene og sagt at homoseksualitet er «en kultur utenfor vår kultur». (Pink News)

Uffda. Jeg likte Botswana bedre da det eneste jeg visste om landet kom fra bøkene om Precious Ramotswe…

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Botswana: Homofob politiker

  1. Tilbaketråkk: Botswana: Homoorganisasjonene reagerer på Moatlhodi | Homonytt fra hele verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s