Norge: Oslo får fortsatt LHBT-plan

Oslo kommunes handlingsplan mot diskriminering av LHB-folk gikk ut på dato i 2009. Nå plukkes den fram igjen av byråd Torger Ødegaard fra Høyre. «Vi har bestemt at den fortsatt skal virke», sier han til Blikk. Ødegård sier i intervjuet med Blikk at han er sikker på at alle de førti tiltakene i planen er gjennomført, men mener likevel at alle punktene skal være med videre. Men han vil også ha en evaluering, med medvirkning fra LLH OA.

Gode saker.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s