Storbritannia: Homofob fotterapeut dømt

En av grunnene til at skoleverket bør motvirke homofobi er at homofobi er slitsomt å dra med seg gjennom livet. I England har en fotterapeut slitt fælt med sine holdninger til homofile: Steve Hardie ble nylig dømt av «Health Professions Council» for «misconduct». Blant annet skal han ha vært uforskammet og ekkel mot to mannlige pasienter som han trodde var homofile. En annen gang har han nektet å gå på kurs fordi han trodde kursholderen var homofil, og han har behandlet pasienter han trodde var homofile på en dårligere måte enn andre pasienter. Han ba også en kollega ta over en pasient som han trodde var homofil.

Hardie skal ha lagt skylda på sin religiøse overbevisning for disse negative holdningene. (Newtownabbey Times)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s