Uganda: Homofil journalist truet

Den britiske journalisten Scott Mills ante nok hva han gikk til da han sa ja til å lede programserien «The World’s Worst Place To Be Gay?» I Uganda gjorde han forsøk på å bli heterofil ved hjelp av heksedoktorer (se video nedenfor). (Queerty)

Men farligere ble det da han skulle intervjue David Bahati, mannen bak Anti-Homosexuality Bill, og i løpet av intervjuet fortalte at han var homofil. «Han var skremmende. Han beordret oss til å skru av kameraene og fikk tak i sikkerhetsvakter. Vi løp ut og han ringte en av våre folk og spurte «Hvor bor de? Hva er bilnumrene? Jeg vil ha dem arrestert. De kommer ikke langt.» Scotts kollega løy og sa at de bodde på Sheratonhotellet, som like etter ble besøkt av bevæpnet politi. Imens kom Scott og kollegene seg unna. (Box Turtle Bulletin)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s