Australia: Elever utvises fordi de er homofile

En bisarr lov i New South Wales, Australia, åpner for at privatskoler kan utvise homofile elever ganske enkelt fordi de er homofile. Selv om de fleste i dag ser at loven er uholdbar, sier sjefen for Christian Schools Australia, Stephen O’Doherty, at de drøyt 130 skolene hans forening omfatter ikke ønsker at loven skal fjernes. «Ikke-angrende homofile elever» anses av skolene som «forstyrrende for den religiøse opplæringen skolen gir». (Brisbane Times)

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Oseania og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s