Peru: Symbolsk gruppebryllup i Lima

På Valentindagen (mandag) var det en symbolsk gruppebryllup i Lima, kombinert med demonstrativ kyssing (i ordets rette betydning). Arrangementet ble holdt for å skape debatt om Perus ekteskapslov, som ikke godtar homofile par. (People’s Daily Online)

Ut fra datoene som er oppgitt er ikke dette det samme arrangementet som ble avbrutt av voldelig politi. Det var en demonstrasjon utenfor katedralen i Lima som ble avbrutt av at politiet ryddet plassen – og den skal ha funnet sted på lørdag. (Towleroad og Lez Get Real)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s