Norge: Ung, muslimsk homse intervjuet på Gaysir

Ahmad Ali er en 18 år gammel norsk homse fra Irak som har stilt opp på intervju med Gaysir. Der forteller han om en ungdomsskoletid med mobbing og homofobiske skjellsord – men han var også mobber selv. Han kom ut av skapet for vennene som 16-åring, men er fortsatt i skapet ovenfor familien. (Gaysir)

Et knakende godt intervju. Homokampen i innvandrermiljøene vil neppe gå framover uten at nettopp homofile innvandrere står fram. Når unge, tøffe folk som Ahmad står fram blir det umulig å stikke hodet i sanda og si at homofile muslimer ikke finnes.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s