Polen: Vil ha egne homotribuner

Polske homofile fotballfans krever egne homotribuner under fotball-EM om halvannet år. «Under kamper med favorittlagene våre møtes vi ofte med ubehageligheter, trakassering og vold fra «ekte fans». Vi drømmer om å kunne ta det med ro på tribunen – akkurat nå kan vi ikke se for oss å gå på kamper under EM 2012, selv om det er i vårt eget land.» (TV2

Jeg har sans for utspillet, fordi det kan få enkelte til å tenke over hvor ille situasjonen er. Men noen god løsning på problemet vil det naturligvis ikke være å ha egne homotribuner – poenget må være å få fjernet homofobene fra tribunene så alle kan trives.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s