Norge: Ung samepolitiker tror pedofili har med homofili å gjøre

Lederen i Norske Samers Riksforbunds ungdomsutvalg, Saia Marilena Stueng, har en blogg hvor hun blant annet har skrevet «Jeg syns at vi, samfunnet skal ta ansvar å godta homofili mer, for å unngå skaphomoer. Skaphomoer blir ofte pedofile ;)» (NRK)

Det er alltid vanskelig å tolke smileyer, men i intervju med NRK utdyper at hun faktisk mener dette. Det er i så fall å gå ganske mye lenger enn Thore Langfeldt, som aldri har sagt at skaphomoer «ofte» blir pedofile.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s