India: Forbyr surrogati til homofile par

India er i ferd med å innføre strengere lovregulering for surrogati. En av regelendringene går ut på å innføre diskriminering av homofile: homofile par skal ikke kunne få hjelp av indiske surrogatmødre. Imidlertid vil enslige ikke bli utelukket, noe som sannsynligvis må bety at homofile enslige er akseptert. I tillegg må kvinner bevise at de ikke kan få barn på naturlig vis. Surrogatmødrene må være mellom 21 og 35 år gamle, og kan maksimalt få fem barn (inkludert egne barn). Og ikke minst: utenlandske foreldre må oppnå statsborgerskap for sine barn før de kan ta dem med hjem. (Pink News)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s