Norge: Hetset av drosjesjåfør

Magne Westberg og Brede Amundsen tok taxi fra Aker Brygge til Alexander Kiellands plass i Oslo da drosjesjåføren begynte å blande seg inn i samtalen deres og kalle dem «jævla homo». Da drosjen stoppet for rødt lys valgte de å forlate drosja, men da hentet drosjesjåføren en spade som han truet dem med, ifølge paret. Det kom til håndgemeng før sjåføren forlot stedet.

Norgestaxi beklager hendelsen og oppfordret paret til å anmelde hendelsen, noe de har gjort. Daglig leder i Norgestaxi i Oslo, Petter Torgersen, sier at det er første gang han hører om at noen av deres kunder har opplevd noe slik, mens Magne Westberg tror dette skjer ofte. (TV2)

Selv om hendelsen er ille, er det utmerket at både Norgestaxi og politiet tar tak i saken. Drosjesjåfører skal ikke få velge hva slags rase, seksuelle legning eller tro deres passasjerer skal ha, og skal oppføre seg hyggelig ovenfor sine passasjerer.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s