Nigeria: Erkebiskopen er homofob

Den nye erkebiskopen i den anglikanske kirke i Nigeria, Nicholas Okoh, tolererer ikke homofile. Det kom fram i en diskusjon under et møte i London, hvor han sa: «La meg si dette: den anglikanske kirken i Nigeria aksepterer ikke homofile folk. Bibelen vår er imot det, Guds ord er imot det. Homofil eller lesbisk eller hva som helst … det er som å si at vi godtar narkomane. Det vi tilbyr dem er anger og frigjøring fra den onde ånden. (…) Vi vil aldri akseptere det.» (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s