Singapore: Flere partier støtter homorettigheter

Det skal være valg i Singapore i år, og Fridae har spurt partiene hva de mener om forskjellige homosaker. Det viser seg at flere av partiene er positive til å gjøre noe for homorettigheter. Et betydelig skår i gleden er imidlertid at det er et parti som ikke engang har svart – eller nedlatt seg til å bekrefte at forespørselen er mottatt: People’s Action Party. Og dette partiet fikk 82 av 84 representanter ved forrige valg. Så det kan være et stykke fram til styrkede rettigheter for homofile i Singapore, som er ett av 76 land hvor homoseksualitet er straffbart.

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s