USA: 40 prosent har hatt analsex

13.495 USAnere er intervjuet i den store «National Survey of Family Growth«, gjennomført av Department of Health and Human Services. Studien viser for eksempel at 40 prosent av voksne amerikanere har hatt analsex, hvilket sikkert er en overraskelse for folk som tror at kun 3 prosent av befolkningen er homofile og kun homofile har analsex. Studien viser også at 7 prosent av jentene og 10 prosent av guttene i alderen 15 til 17 har hatt oralsex men ikke vaginalsex – dette har sannsynligvis en sammenheng med forståelsen av at man ikke har hatt «sex» så lenge man ikke har hatt vaginalsex.

I aldersgruppa 15-44 har 13 prosent av kvinnene hatt sex med en av samme kjønn, mens kun 5 prosent av mennene har det. Blant de som kaller seg heteroseksuelle hadde 9 prosent av kvinnene og 3 prosent av mennene hatt sex med en av samme kjønn. Blant de som kalte seg homo- eller bifile hadde 15 prosent av kvinnene og 12 prosent av mennene aldri hatt sex med en av samme kjønn.

21 prosent av mennene sier at de har hatt over 15 sexpartnere, mot bare 8 prosent av kvinnene. Dette sier sannsynligvis mer om menn og kvinners tendens til å over-/underdrive enn reell seksuell aktivitet. (Washington Post, Queerty)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s