Cuba: Et lite intervju om homolivet

Havana Times intervjuer Angel Raicel Merencio Llanes. Angel er 20 år og forteller om mindre diskriminering på Cuba enn før. Men alt er ikke rosenrødt: «Det er fortsatt mye som må gjøres. Folk ser fortsatt på deg på gata med en ukomfortabel nysgjerrighet. Ting er enda mer komplisert for slike som meg som har en kjønnsidentitet som gjør at vi vil bli sett som kvinner. Det er ikke enkelt å ville ha på seg lebestift og ha høye hæler og gå ut når du vet at all oppmerksomheten vil være fokusert om deg.»

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s