Norge: Nina Karin Monsen og løgner

Nina Karin Monsen sier til Norge IDAG at hun ikke kjenner noen som er gift før 2009 som samtykker i at gifte skal likestilles med likekjønnede partnere, med mindre de har homofile i familien. Men det at hun har en såpass begrenset bekjentskapskrets hindrer henne ikke i å fortsette å uttale seg krasst om ekteskapsloven. Især angriper hun nestleder i KrF, Inger Lise Hansen: «Jeg vil gjerne vite hvorfor hun synes det er greit å lyve om ekteskapet. Og når de lyver om dette, kan man vente at de snart begynner å lyve om flere viktige saker».

Ikke uventet inneholder ikke intervjuet noen begrunnelse for påstanden om at Inger Lise Hansen lyver.

For ordens skyld: Undertegnede kjenner flere ektepar som er gift før 2009 og som samtykker i at heterofile og homofile bør likestilles når det gjelder ekteskap – og det selv om de ikke er så heldige å ha noen homofile i familien.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Norge: Nina Karin Monsen og løgner

  1. Lesbos sier:

    Nina Karin Monsen har flere ganger vist at hennes begrunnelser bygger på løgner. Det skyldes muligens at hun ikke har gode argumenter for sitt syn, og derfor må trø til skitne triks for å kunne begrunne sine meninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s