Norge: Konferanse om idrett og homofili

Telemarkskonferansen er i år en konferanse om holdninger til homofili i lagidrett. Den foregår i år 31. mars og har blant annet Are Grongstad, idrettspresident Tove Paule, Ap-politiker Jon Reidar Øyan og prosjektleder Håvard Øvregård og representanter for Klanen som gjester.

«I forhold til innvandrere og rasisme er homofile i lagidrett en veldig usynlig gruppe. Vi ønsker å belyse temaet, uten å diskutere hvorvidt det er ok å være homofil eller ei, og legger stor vekt på om de politiske virkemidlene fungerer i praksis», sier Mailinn Ngyuen i Telemarkskonferansen til Blikk Nett. (Blikk)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s