Russland: 1 prosent støtter antihomolov i Novokuznetsk

Et meningsmålingsbyrå har spurt innbyggerne i Novokuznetsk i Sibir om hvilke lover de ønsker vedtatt. Mindre enn én prosent av de spurte sa at de ønsket lovforbud mot homoseksuelle relasjoner. Mange av de andre foreslåtte lovendringene fikk oppslutning, men 36 prosent svarte at de ikke støttet noen av alternativene.

Nikolai Alekseev i GayRussia.Ru sier at man ikke bør lese for mye inn i dette – det betyr ikke at 99 prosent av befolkningen i Novokuznetsk støtter homoseksuelle relasjoner. «Men funnene er oppmuntrende i kampen for LHBT-rettigheter, og det er et steg i riktig retning.» (UK Gay News)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s