Danmark: Ungdom ser X Factor-Sarah og tror de er lesbiske

Etter at lesbiske Sarah har vunnet danskenes X Factor, har informasjonstelefonen Sexlinien blitt nedringt av ungdommer som lurer på om de er lesbiske. Jeppe Hald, fra Sex & Samfund som driver Sexlinien, ser dette som utelukkende positivt: «Det er da utrolig positivt at hun får ungjentene til å reflektere over sin seksualitet og over det med å være seg selv. Det er veldig vanlig at unge lurer på om de er glad i det ene eller det andre kjønn eller begge deler. Og denne erkjennelsesprosessen er et viktig ledd i ens personlige og seksuelle utvikling.» (Politiken.dk)

(Undertegnede, derimot, foretrakk Matt Dillon.)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s