Mongolia: Overgrep mot homofile

Allerede har to homofile menn blitt drept i Mongolia i 2011. Den ene var en tannlege i byen Zuunkharaa som ble brutalt drept i januar. Politiet har ikke rapportert om framgang i etterforskningen. Den andre var aktivist i en HIV-organisasjon og ble meldt savnet i februar. Hans mishandlede kropp ble funnet 24-25. mars.

Selv om drapene ser ut som hatkriminalitet, ser det ut til at politiet har konsentrert seg om bi- og homofile menn i sin etterforskning. Mongolia har ingen juridisk definisjon av hatkriminalitet og har ingen spesielt oppmerksomhet om dette. (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s