USA: Gifte homofile nekter å lyve i selvangivelsen

Siden USAs føderale myndigheter ikke anerkjenner ekteskap eller partnerskap mellom homofile (på grunn av Defence of the Marriage Act (DOMA), som riktignok er i fare for å bli kjent grunnlovsstridig), må gifte homofile i USA krysse av som «enslig» på selvangivelsen. Dette reagerer en del homoaktivister på, og de har lansert kampanjen «Refuse to lie». Det finnes måter å krysse av sannheten på uten å risikere å bli ilagt straff fra IRS for feilaktig oppføring. (New York Times)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s