Norge: Homse i Paradise Hotel

Marius Hagen, en 21-åring fra Hamar, blir den første åpne homofile deltakeren i «Paradise Hotel» i Norge. Han kommer inn i serien i førstkommende episode. «Det er mange med fordommer der ute. Man vet aldri hvordan man blir tatt i mot. Jeg var veldig nervøs rett før jeg skulle gå inn», forteller han til VG. forteller Marius Hagen til VG Nett. Men: «Å være homo i 2011 er ikke noen big deal», sier han.

Leder i LLH, Bård Nylund, tror heterogutta i Paradise Hotel har godt av å møte en åpen homofil: «Jeg tror heterogutta på hotellet kan ha godt av å treffe en åpen homofil i sin dyrking av heteromannen som et sexdyr». (VG)

Det er jo et artig paradoks at enkelte (som Hanne Nabintu Herland) oppfatter mange homofile som sexfikserte, samtidig som «Paradise Hotel» ruller over skjermene sesong etter sesong med heterosex i fokus.

(Sjekk også ut Marius Hagens blogg og hans forrige blogg. Han har tidligere deltatt på Singing Bee…)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Norge: Homse i Paradise Hotel

  1. kevin sier:

    Han er deilig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s