Norge: Hetsing på fotballbanen

Brynes Tommy Høiland skåret to mål i 7-0-kampen mot Randaberg i helgen. Randabergsupportere svarte med å rope «Homo-Høiland» hver gang han fikk ballen.

«Jeg hørte det, ja. Personlig bryr jeg meg ikke om det, men det kan være at familien min eller andre rundt meg synes det er dumt, og i så fall er det kjedelig at sånt skjer», sier Høiland til Rogalands Avis. Han sier videre at «Homofile er fine folk. Dessuten har jeg dame.»

Brynes daglige leder Tore Haugvaldstad vil ikke gå videre med saken: «Randaberg er en veldig fin klubb med fine tilskuere, og denne typen oppførsel er ikke representativ for det Randaberg står for». Men Randabergs trener Thomas Pereira kommer i avisa ikke med antydning til å kritisere sine supportere for at de bruker «homo» som skjellsord. Han sier bare at «Alle vet at Tommy ikke er homo, og det vet han selv også». (Rogalands Avis)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s