USA: Kobe Bryant fikk halv million i bot for homoskjellsord

Basketballstjernen Kobe Bryant skal ha kalt dommeren «fucking faggot» i en kamp. Det førte til reaksjoner, og nå er Bryant ilagt bot på 100.000 dollar (over 500.000 kroner) for skjellsordbruken. (Newstabulous)

(Spesielt oppmerksomme lesere kan ha lagt merke til at frekvensen på innleggene her har tapt seg noe i det siste – selv om jeg har klart å poste minst ett innlegg per dag, slik målet er. Det skyldes ganske enkelt mye å gjøre på jobben – jeg regner med at frekvensen tar seg opp når det roer seg på jobben (skjønt det som alltid er høyst uklart når det vil skje.))

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s