Zimbabwe: Mugabe kaller homofili «skittent»

Zimbabwes president Robert Mugabe valgte, av alle ting, en tale i en begravelse som åsted for å gå til nye angrep på homofile. «Vi bryr oss ikke om det som skjer i Europa. Om de unaturlige tingene som skjer der, hvor de blir mann-til-mann og kvinne-til-kvinne. Vi sier, vel det er deres land. Hvis de vil kalle landet deres Det Britiske Homodømme, så er det opp til dem. Det er ikke vår kultur. Vi fordømmer den skitten.» (Lez Get Real, Towleroad)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s