Queerty er lagt ned

Homonytt fra hele verden finner ikke på nyhetene selv. Dels finner jeg nyhetene i nettaviser verden over, men mye er også basert på et knippe blogger som har samme formål som denne bloggen, nemlig å bringe homonytt fra hele verden. En av disse har vært Queerty, som har vært drevet i langt større skala enn de fleste. Nå er den nedlagt, først og fremst på grunn av tekniske problemer, virker det som. (Towleroad)

Takk for innsatsen!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s