Storbritannia: James Middleton «homofil»

james-middleton-495

Det har vært bryllup i London, og man ser av Googles oppførsel at det er mange som har søkt på frasen «James Middleton gay». Dette betyr ikke at Kate Middletons bror er homofil, men at tilstrekkelig mange som så på bryllupet fikk et ønske om at han var det – og dessuten kanskje synes det er spennende å se «nakenbildet» av ham som ligger på nettet. (Let Me Get This Straight)

Nåvel, for egen del vil jeg nøye meg med å gratulere William og Kate med vel overstått bryllup. Og ønske, som homorettsforkjempere i England, at også homofile får lov til å gifte seg i Storbritannia snart.

(Foto: Chicago Fabulous, «james-middleton-495«, Creative Commons-lisens Attribution-ShareAlike 2.0 Generic)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s