Nederland: To åpne idrettshomser på coveret

Den nederlandske bladet L’HOMO (som egentlig er en spesialutgave av damebladet Linda) har en hovedartikkel om homofile i idretten. To av idrettsmennene på forsidebildet er åpent homofile, nemlig turneren Jeffrey Wammes og motorsportmannen Mike Verschuur. Begge forteller i bladet om hvordan det er å være homofil i deres sport.

Wammes har ikke vært åpen før han stilte opp i dette bladet, mens Verschuur sier at det å være åpen har hjulpet ham i sporten: «Mange av mine konkurrenter – jeg nevner ikke navn – har fortalt meg at de er homofile også. Men de tør ikke si det offentlig, og det er synd. For det er ingenting å frykte. Tvert imot, det har bare gjort meg sterkere. Det har gjort meg til en bedre sjåfør.» (Advocate, Rod 2.0)

(se video av fotograferingen)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s