15000 treff

I løpet av dagen passerer «Homonytt fra hele verden» 15 000 treff. I tillegg vet jeg at en del leser bloggen pr epostvarsling eller i rss-programmer, så den har et publikum, om enn ikke så stort.

Bloggen har eksistert i et drøyt halvt år, og poenget var å bringe nyheter fra «hele verden», og da spesielt utenfor Europa og USA. Det har den delvis klart, skjønt 285 innlegg har handlet om Europa og 192 om Amerika, så har 92 handlet om Afrika, 91 om Asia og 21 om Oseania. Det er nok en bedre geografisk spredning enn de fleste andre norske nyhetskilder.

Når vi går helt inn på land, så har 133 innlegg handlet om USA, 121 om Norge og 43 om Storbritannia, noe som avspeiler hvilke land som har homonyhetskilder som jeg klarer å lese. Men det har også vært 36 om Uganda, 17 om Sverige, 14 om Canada, 12 om Australia, 11 om India, 10 om Brasil, Taiwan og Italia, 9 om Tyskland, 8 om Frankrike og Botswana, 7 om Malaysia og Kina… Og slik kunne jeg fortsatt. Lista over mest leste innlegg domineres riktignok av saker om Norge, men det skal jeg ikke la stoppe meg…

Hva søker så folk etter når de havner på denne bloggen? Jo, de søker på «homofilmer»/»homsefilmer», «gaysir», «wham» (!), «homonytt»/»homonytt fra hele verden» (logisk nok), «homser», «ålesund» (!), «kenneth liukkonen», «jon reidar øyan» (19 personer har havnet på denne bloggen når de har søkt etter ham…), «homo filmer»/»homse filmer» (også folk med særskrivingsproblemer finner altså fram), «martin bratland andersen», «mo drapstrussel», «jafnadr», «michelangelo sixtinske kapell», «trond birkedal lars tangen» (!) og vår alles kjære «nina karin monsen». Og 10 har søkt etter «homofili i india».

Igjen: en tendens til at norske saker får flest treff. Men det er også søk på andre enkeltland enn Norge.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s