Norge: PION deltar i homoparaden

Prostituertes Interesseorganisasjon i Norge (PION) stiller i år med flåte i homoparaden – for første gang. Andrès Lekanger fra PION sier til Blikk at «Det er viktig å anerkjenne at også skeive menn og kvinner har sex i bytte mot vederlag. PION føler vi har klart å være med på å løfte denne debatten – både med vårt prosjekt om å synliggjøre organisasjonen utad mot menn som selger sex, gjennom politisk deltagelse og møter med homoorganisasjonene.» Pro Senteret vil delta med stand i Pride Park. (Blikk)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s