Venezuela: Mer hatvold

Petra Maria Rojas i Porlamar døde etter å ha blitt knivstukket på åpen gate. En mann angrep henne og kjæresten mens de gikk hånd i hånd. Mannen rømte da de forsvarte seg med en glassflaske, men ikke lenger enn til en restaurant hvor han skaffet seg en kniv.

LHBT-aktivister krever at politiet etterforsker drapet, og at de inkluderer et mulig hatmotiv. Drapet er ikke det eneste LHBT-drapet i Venezuela i det siste: i januar ble to menn skutt og halshogget i Caracas og nylig ble to prostituerte transpersoner drept i samme by. I tillegg er det mange rapporter om overgrep. (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s