Cuba: Vilkårlig bøtelegging av homofile

Bloggeren Paquito el de Cuba skriver om hvordan homofile har blitt vilkårlig bøtelagt på Cuba for å oppholde seg på visse steder. I et møte mellom politiet og representanter for homobevegelsen, gikk politiet med på å «vurdere» bøtebruken nærmere. De innrømmet også at det kunne finnes politifolk med negative holdninger til homofile.

Enkelte crusingsteder i Havana har vært plaget med ran og overgrep. Politiet har svart med å bøtelegge de homofile som ferdes der, for å «krenke god moral ved uanstendig eksponering». Bloggforfatteren «Paquito» har selv opplevd bøtelegging der og beskriver møtet med politiet i den forbindelse.

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s