Norge: LLH får en million ekstra til rettighetsarbeid

LLH har fått en million kroner ekstra i år. Pengene skal gå til LLHs internasjonale arbeid og er bevilget av UD. Internasjonal rådgiver i LLH, Marna Eide, sier at «Dette er en solid anerkjennelse av det internasjonale arbeidet LLH gjør».

Pengene vil bli brukt til arbeid i Øst-Afrika. I Kenya vil man bidra til arbeidet for å avkriminalisere homoseksualitet samt å arbeide med LHBT og religion. I Uganda er fokus på dokumentasjon av rettighetsbrudd og skolering av LHBT-organisasjoner. (Gaysir)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s