Norge: Skeive filmer på Cinemateket i Oslo i mai og juni

11., 12. og 13. mai viser Cinemateket i Oslo Suddenly Last Summer med Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor og Montgomery Clift. Filmen «regnes som den første amerikanske filmen som inneholdt en åpent homofil karakter», skjønt den homofile karakteren døde – suddenly – forrige sommer.

Under Skeive Dager i juni viser Cinemateket også en del skeiv film, nemlig Querelle, Un Chant d’amour, Give me your hand, Violent Tendencies, Rom i Roma, We are the Mods og Ångrarna. Filmene vises 17.-19. juni, ifølge Cinematekets papirprogramkatalog, som foreløpig ikke er lagt ut på nett.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s