USA: Naboer reagerer på Davidstatue i nabolaget

125_2510

I Texas reagerer naboer på at en nyinnflyttet mann har en Davidstatue i hagen. Barn spør «Hva er det?» og en mor spør i intervjuet nedenfor «Hva kan du si til barnet hvis du ikke har snakket med dem om sex enda?»

Jeg kan ikke huske at Michelangelos David har sex, men jeg kan jo ha glemt det…

En liknende nyhet: I Wasilla, Alaska, har en rektor forbudt et kor å synge «Bohemian Rhapsody» fordi Freddie Mercury var homofil. (Towleroad) Det framgår av artikkelen at rektoren ga seg forholdsvis fort. Det er bra, ellers kunne det blitt travelt for ham – det er forholdsvis store deler av kulturarven som LHBT-folk har vært bortom.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s