Norge: Skole vil ikke ha homofile lærere

Grenland Kristne Friskole skriver i sine ansettelseskontrakter at «Skolen presiserer at det seksuelle samliv hører hjemme i det heterofile, monogame og livslange ekteskap, og dette synet ligger til grunn for skolens ansettelsespolitikk.» Dersom dette innebærer at homofiles søknader ikke blir vurdert på linje med andres, vil Åpen Kirkegruppe prøve saken rettslig, sier Geir Wiknes i ÅK. Seniorrådgiver Margrethe Søbstad i LDO klarte ikke på sparket å svare på om diskrimineringen er i strid med loven. (NRK)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s