USA: Delaware har fått partnerskapslov

Guvernør Jack Markell har underskrevet Delawares partnerskapslov, og den trer i kraft 1. januar 2012.

Ved signeringen sa Markell: «I kveld, når vi singerer denne loven, sier vi til alle Delawarianere uavhengig av seksuell orientering – hvis du har forpliktet deg til noen og har lovet å dele livet ditt i partnerskap, så vil vi, når avgjørelser om liv og død skal fattes, anerkjenne deres rett til å ta avgjørelsene sammen.

I kveld sier vi til kjærlige og trofaste par i hele staten som ønsker at loven skal støtte det løftet som de har gitt for lenge siden i hjertene sine – «Deres kjærlighet er like gyldig, deres familie er nå like under loven.»

Og i kveld sier vi til barn av homofile og lesbiske foreldre som lever i parforhold over hele staten – og det er så mange fantastiske barn, inkludert mange her i kveld, som vokser opp i disse familiene over hele staten – vi sier til dere: Det har ingen betydning om deres foreldre er homofile eller heterofile. Menneskene dere elsker og ser opp til og som tilegner sine liv og sin kjærlighet til å oppdra dere – de er deres foreldre.

Dere er en familie. Og selv om vi har visst det og dere har visst det i årevis, er det i kveld likheten blir en realitet under loven.» (Lez Get Real)

Jeg beklager den haltende oversettelsen. Amerikanere kan få sagt det…

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til USA: Delaware har fått partnerskapslov

  1. JELLYFISH sier:

    Dette gjorde meg utrolig glad! 😀 Fint at partnerskapslover blir vedtatt, det viser bare at kjærlighet virkelig ikke har noen grenser. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s