«Homotoleranse» øker i store deler av verden

«Homofile møter stadig mer toleranse» kan vi lese i ymse aviser i dag. Det framkommer ikke hvor mye toleranser heteroer møter.

Det er National Opinion Research Center ved University of Chicago i USA som har gjort undersøkelsen av holdninger til homofili i over 30 land. Følgende fem land kom på topp i undersøkelsen: Nederland, Danmark, Norge, Sveits og Belgia. (AFP)

Men det framgår ikke av nyhetsmeldingene hvilke land som er valgt ut eller hvordan undersøkelsen er utført. Det er for eksempel ikke mulig av nyhetsmeldingene å se om afrikanske land er med i undersøkelsen, og jeg har ikke lykkes i å finne originalrapporten. Det er alltid ergerlig med late journalister som ikke gidder å skrive nok om sakene til at det er mulig å se om det er noe hold i dem…

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s