Irland: Vanskelig å være homo på landsbygda

«Coming Out – LGBT Young People: Challenges and support needs in rural Ireland» er en ny forskningsstudie som viser at unge LHBT-folk på landsbygda i Irland har sju ganger så stor sannsynlighet for å begå selvmord og 14 ganger så stor sannsynlighet for selvskading enn sine heterofile venner.

Bernadette Smyth, som har skrevet rapporten, understreket (det relativt velkjente poenget) at det ikke er det å være homofil som fører til problemer for ungdommen, men det er samfunnets reaksjon og holdning til det som er problemet. (Gayapolis)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s