Canada: «Kjønnsløst» barn provoserer

Hvorfor er kjønn det første folk spør om når et barn blir født – ofte til og med før de spør om barnet er «velskapt»? Informasjonen kjønn, lengde og tyngde er visst helt nødvendig for folk for å føle at de har et fotfeste.

I Canada lever Storm, et fire måneder gammelt menneskebarn, uten at foreldrene vil avsløre for omverdenen om hin er gutt eller jente. Moren, Kathy Witterick, sier at barnet selv skal få utvikle sin egen seeksualitet, uten at omgivelsene skal vite hvordan Storm er innrettet. Derfor sendte de følgende epost til venner og familie: «Vi har besluttet ikke å avsløre Storms kjønn akkurat nå – en hyllest til frihet og valgfrihet i en begrensningenes verden, en erkjennelse av, hva verden kan bli i Storms levetid (et mer progressivt sted?)» (Politiken)

De har blitt kritisert av familie, venner og barnepsykologer. Barnepsykologer sier at barnet brukes som et eksperiment. (Pink News)

Hvis det er slik at vi ikke vet hvordan vi skal oppføre oss overfor et barn vi ikke kjenner kjønnet til, tyder det kanskje på at vi i for stor grad lar oppførselen vår styre av barnets kjønn?

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s