Syria: Bloggeren Amina Abdallah sporløst forsvunnet (eller aldri eksistert?)

Noen lurer kanskje på hvorfor denne bloggen ikke har nevnt forsvinningen til den syriske bloggeren Amina Abdallah, som har blitt omtalt i mengder av andre medier (document.no, Dagbladet, Washington Post)

Den opprinnelige årsaken var at jeg ikke hadde tid – heldigvis. For etter hvert har det blitt reist tvil ved om Amina Abdallah egentlig eksisterer. Bilder av henne påstås å være av en helt annen person, og USAnske myndigheter klarer ikke å finne ut om hun er statsborger i USA, som det hevdes. Noe av dette kan utmerket godt skyldes at hun – av hensyn til sin egen sikkerhet – har endret på enkelte detaljer og brukt andres bilde. Men det kan også bety at hun aldri faktisk har blogget fra Syria. (TV2Nord)

Men hvis hun virkelig er bortført, håper jeg på at hun blir raskt sluppet fri.

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Syria: Bloggeren Amina Abdallah sporløst forsvunnet (eller aldri eksistert?)

  1. Tilbaketråkk: Syria: Falsk blogger vekker reaksjoner | Homonytt fra hele verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s