Syria: «Gay girl»-sagaen fortsetter

For et par dager siden skrev jeg om at bloggeren «Amina Abdallah» egentlig var studenten Tom MacMaster. Blant de som var mest irritert over falskneriet var bloggen Lez Get Real, ledet av Paula Brooks. Så viste det seg at Paula Brooks heller ikke var lesbisk – hun var en heterofil mann ved navn Bill Graber.

Men der MacMasters falskneri nok satte folk i fare – og i tillegg gjorde at USAs UD satte himmel og jord i bevegelse for å redde «Amina» – likner «Paula Brooks»-saken mer på et tradisjonelt pseudonym, slik forfattere ofte har holdt seg med. Men saken egner seg likevel ypperlig for taiwansk satire… (Queerty, Guardian, Advocate, Washington Post)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s