USA: Lærer kaller homobryllup «ekkelt»

To lesbiske foreldre i Albuquerque, USA, går til rettssak mot skoledistriktet etter at en lærer diskriminerte datteren deres. Hun hadde skrevet en stil om foreldrenes bryllup, men læreren sa at det var «ekkelt» og at folk ikke trengte å vite om det. Hun tvang datteren til å skrive om stilen.

En annen gang nektet læreren å håndhilse på datterens stemor, og lot ikke stemoren delta i aktiviteter på linje med andre foreldre. Og ved ett tilfelle ble datteren angrepet i skolegården, uten at læreren rapporterte saken eller sendte datteren til helsesøster. (Advocate)

Det er noen som ikke burde være lærere…

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til USA: Lærer kaller homobryllup «ekkelt»

  1. Frode Wermer sier:

    Skjønner ikke helt hva du mener er problemet her. Mener du at lærere ikke kan ha personlige meninger, eller noe sånt?=) Jeg synes for eksempel ikke at mobbing er ålreit, så da sier jeg jo fra om det…;-)

    • Hehe.

      Jeg tror dessverre ikke at læreres personlige meninger kan ha fritt spillerom. Din holdning til mobbing slumper til å være i tråd med læreplanverkets ånd, mens en lærer som for eksempel mener at mobbing av feite elever er ok, ikke har samme støtte i læreplanverket, og derfor må legge bånd på seg… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s