Kamerun: Nok et angrep på homofile

Fra Kamerun rapporteres det om nok et angrep på homofile. Dette angrepet skal ha skjedd 14. mai, idet Yannick og Christian (deres etternavn oppgis ikke) satt i en homovennlig bar i Yaounde. Plutselig ble de angrepet av en gjeng på fire ungdommer, en av dem Yannicks fetter. Yannick fikk «flere brukne ribbein, alvorlige skader og mistet nestet et øye» ifølge rapportene.

Angriperne dro Christian rundt i nabolaget og sa at de skulle brenne ham levende – de påsto at Yannick var blitt homofil på grunn av ham. Andre som var i baren ble også angrepet, men klarte å redde Christian unna. (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s