Liechtenstein: Partnerskapslov fikk flertall også i folket

Som nevnt for en måned siden ble det folkeavstemming i Liechtenstein om partnerskapsloven, etter at motstanderne klarte å samle tilstrekkelig med underskrifter til å kreve det. Men nå er resultatet klart: 69 prosent av de som stemte støttet partnerskapsloven. Siden det var 74 prosent som stemte, betyr det at over halvparten av de stemmeberettigede stemte for loven. Kun 23 prosent stemte mot loven, mens 26 prosent altså ikke stemte.

Registrerte partnere får ikke adoptere barn eller hjelp til å få barn. Derimot dekker loven arv, sosialhjelp, pensjoner og innvandring. Loven begynner å gjelde 1. september. (Box Turtle Bulletin, QX.se)

Gratulerer!

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Liechtenstein: Partnerskapslov fikk flertall også i folket

  1. Tilbaketråkk: 2011 på fire minutter | Homonytt fra hele verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s