USA: Fortsatt store fordommer mot HIV-positive

Holdningene til HIV-positive har blitt gradvis bedre de siste årene, viser en undersøkelse fra The Kaiser Family Foundation. Men det er rimelig langt igjen: Bare 30 prosent kan for eksempel tenke seg å bo sammen med en HIV-positiv. Mange mener ikke at HIV-positive bør være lærere, for eksempel.

Undersøkelsen viser også at det er blitt mindre oppmerksomhet om HIV/AIDS, men at andelen som er «veldig bekymret» for å bli smittet har økt for første gang. Flere enn halvparten ønsker økte bevilgninger til HIV/AIDS-arbeid, og mindre enn 10 % synes føderale myndigheter bruker for mye penger på dette. (Queerty)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s