Nigeria: Kirken vil ha Nigeria ut av FN pga homofili

Lederen for den anglikanske kirke i Nigeria, Nicholas Okoh, tok på tirsdag til orde for at Nigeria burde trekke seg ut av FN dersom FN fortsatte å støtte homoekteskap «under dekke av å støtte fundamentale menneskerettigheter»: «I reaksjon på rollen som FNs menneskerettighetsgrupper som brukte den plattformen til å kjempe for de to guttene i Malawi som giftet seg som homoseksuelle, sa jeg at hvis FN nå er et organ for å støtte homoseksuell livsstil, var det på tide at Nigeria trakk seg ut fra organisasjonen for å sikre den moralske helsen til nasjonen vår.»

«Vi lever vårt liv her; menn gifter seg med kvinner og kvinner gifter seg med menn, [om] noen skal komme her i menneskerettighetenes navn og argumentere for at vi skal leve uten hensyn til våre moralske standarder, er de ikke våre venner.» (Vanguard)

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s